Behöver du utvärdera eller omvärdera ditt yrkesliv?

14.05.2021

Behöver du utvärdera eller omvärdera ditt yrkesliv? Då är du inte ensam! Själv har jag fått omvärdera mitt yrkesliv ett antal gånger senaste året. Jag har lärt mig en ny bransch "stöd och matchning" samt utvecklats rejält digitalt med allt från utveckling av webbkurser, inspirationswebbinarier, digital coachning till FB ads. Så kul det är att lära sig något helt nytt! Men under tiden av trevande och reflekterande har jag också lärt mig en hel del om mitt eget "jobb jag"! Vad är viktigt eller ens förhandlingsbart för mig i en roll som coach, konsult eller som ledare? När är jag som bäst? I vilken sammanhang trivs jag? Vilka förutsättningar behöver jag för att känna att jag kan vara mitt bästa jag? Vilka arbetsuppgifter får mig att glömma tid och omgivning och känna flow? Vilka tjänster ska jag erbjuda som matcher min kompetens och erfarenhet som karriärcoach, samtalsterapeut och ledare? Detta är vad jag bland annat coachar i! Jag hjälpar människor att hitta sitt "jobb jag" och sedan arbeta målinriktat med att nå sina mål.

Om du nu blir sugen på att göra en egen reflektion och omvärdera eller utvärdera ditt yrkesliv är du varmt välkommen att prova på första steget i vårt karriärutvecklingsprogram. Prova på steget är gratis och du kan anmäla dig här

Kanske vill du ändra inriktning på ditt yrkesliv, kanske vill du studera, starta eget, växla upp eller ner etc. Oavsett vad du väljer kan jag rekommendera dig att ta reda på vem du är och vart du är på väg innan du börjar jobba aktivt med allt från personlig marknadsföring, designa ditt CV och söka jobb eller starta eget. När du har hittat ditt "jobb jag" blir allt du behöver göra i nästa steget så mycket enklare och roligare! 

Undrar du över något eller är nyfiken är det bara att kontakta oss.