Landa Drömjobbet Karriärutveckling

LANDA DRÖMJOBBET

Det kompletta programmet för din egen karriärutveckling

När du känner dig redo att ge dig själv de bästa förutsättningarna för att landa drömjobbet och lyckas nå dina personliga mål och drömmar! 

Programmet omfattar:

Introduktion Du får en överblick över kursen samt en förståelse för vad du behöver göra för att lyckas. Du gör även din personliga tidplan för att säkerställa att du når dina mål.

Ditt nuläge - behovsinventering. Du får en förståelse för var du befinner dig känslomässigt inom en rad viktiga områden i ditt liv. Hur ser ditt privatliv ut? Hur ser ditt yrkesliv ut? Även om detta är ett karriärutvecklingsprogram är det viktigt att få en överblick över hela ditt liv.

Vem är du - självanalys. Här arbetar du med att kartlägga dina styrkor, svagheter, möjligheter och hot. Du kommer även göra reflektioner för att förstå hur dina egna värderingar och drivkrafter påverkar dina val.

Kompetens och intressen - resursinventering. Nu fortsätter du med att klargöra din kompetens, dina intressen och tidigare framgångar för att förstå vad som gör dig unik och vilka som är dina bästa färdigheter.

Drömmar om framtiden - dina mål. Nu är det dags att måla upp din vision och skapa din målbild. Både delmål och slutmål.

Från ord till handling - din handlingsplan. Nu är det äntligen tid att gå från ord till handling. Du gör din handlingsplan och bestämmer hur du ska motivera dig att komma vidare.

Uppföljning på dina mål - utvecklingssamtal med dig själv. Du står nu inför att förverkliga de planer och önskningar om att förändra din karriär och kanske något mer i ditt liv.

Du får:

  • Landa Drömjobbet! Webbkursen "Karriärutveckling i 7 steg"
  • Filmpresentationer
  • Ett komplett och lättarbetat pedagogiskt material. 20 verktyg och övningar som steg för steg tar dig vidare i din utvecklingsprocess. En arbetsbok att ladda ner, där du kan dokumentera dina insikter och framsteg i processen.
  • Bonus! Utveckla dina personliga ansökningsbrev med verktyget Cowrite! Du får 50% rabatt. 
  • Karriärcoachens bästa tips och länkar för att landa drömjobbet 2022
  • Tillgång till plattformen under 6 månader. 
  • Möjlighet att boka coachsamtal (extra kostnad)

Just nu erbjuder vi den kompletta webbkursen för endast 149,- inklusive moms.

 LANDA DRÖMJOBBET

Prova första steget i din karriärutveckling GRATIS!

Vill du prova första steget i din karriärutveckling innan du bestämmer dig? 

Steget omfattar:

Mitt nuläge - behovsinventering. Du får en förståelse för var du befinner dig känslomässigt inom en rad viktiga områden i ditt liv. Hur ser ditt privatliv ut? Hur ser ditt yrkesliv ut? Även om detta är ett karriärutvecklingsprogram är det viktigt att få en överblick över hela ditt liv.

Ta reda på mer och anmäl dig


*Du är även välkommen att ringa om du vill veta mer 0706370053