Om oss

MotivationsInstitutet skapades av Katja Munk Brandt och Johan Brandt ur visionen om att hållbara individer skapar hållbara organisationer. Vi har båda lång erfarenhet både privat, från näringsliv och från offentlig sektor, som chef, coach, samtalsterapeut och organisationskonsult. Det som driver oss är att kunna bidra till att utveckla engagerade och hållbara medmänniskor. 

Vår mission är att motivera människor, både privat och i arbetslivet, för att skapa liv, där den vanliga känslan är att vi mår bra, att vi är engagerade och att vi vill utvecklas för att nå våra mål!   Vi vill samarbeta med människor som vill utvecklas och påverka andra människor omkring sig med ett positivt mindset.

Våra Webbkurser. Under det gångna året har vi valt att även utveckla ett antal kurser där personer lätt kan genomföra utvecklingsprogram på egen hand via webben. 

Katja Munk Brandt

Karriärcoach, samtalsterapeut & teamutvecklare

"Många års erfarenhet från olika ledarpositioner har på olika sätt bidraget till insikten att människors psykologiska trygghet på jobbet är allt avgörande för att verksamheter når sina mål. När vi som medarbetare och chefer känner oss trygga på arbetsplatsen, när både den fysiska och organisatoriska arbetsmiljön fungerar kan vi vara kreativa, initiativrika, nyskapande och inspirerande på vår arbetsplats. Det är då vi mår som bäst, har roligt på jobbet och skapar resultat. Energin riktas åt rätt håll och inte kring om vi ska "fly eller kämpa" för vår "överlevnad"! Det är här känslan av flow möjliggörs."

Beteendevetare med en "Master in Adult Education & HR Development" från Roskilde Universitet i Danmark, Dipl. Samtalsterapeut, Dipl. Stresscoach, Dipl. Mindfulness instruktör, utbildad inom MI (Motiverande Samtal) samt certifierad på DiSC Beteendestilsanalys och Drivkrafter. 

Johan Brandt

Organisationskonsult, motivationsdigilog, teamutvecklare & Ledarutvecklare

"Att skapa synliga resultat i komplexa uppdrag och att ta mig an omöjliga utmaningar är det som engagerar mig mest. Att vara lyhörd med ett intresse för relationer, med och mellan människor, att utmana status quo och att ständig söka förbättringar är vad jag brinner för. Målet är att hjälpa kunderna lägga grunden för att uppnå en större organisatorisk social trygghet i verksamheterna, och därigenom skapa fantastiska möjligheter till att uppnå önskade resultat/effekter."

BSc in International Hospitality Management vid EHL-Swiss School if Hospitality Management, Marknadsekonom, Gestaltterapi i Organisation vid Gestaltakademin i Skandinavien. Certifierad i ett antal metoder och verktyg som t.ex. DiSC Analys och Drivkrafter, PXT, Situationsanpassat ledarskap SL I och SLII, Core Qualities, GDQ, Facilitering, Mebook/Teambook m.m.

Samarbetspartners - Ja tack!

MotivationsInstitutet samarbetar med andra konsultföretag som underleverantörer och med underleverantörer i egna uppdrag. 

Vi är bland annat samarbetspartner till www.ensize.com

Katja arbetar som coach inom stöd och matchning på www.meritutbildning.com och samarbetar även med www.carolinacalderonkulturintegration.com

Johan samarbetar med www.move.se och www.ekan.com

Vi är alltid intresserade av inspirerande och professionella samarbetspartners.

Varmt välkomna att kontakta oss!