Om oss

MotivationsInstitutet skapades av Katja Munk Brandt och Johan Brandt ur visionen om att hållbara individer skapar hållbara organisationer. Vi har båda lång erfarenhet både privat, från näringsliv och från offentlig sektor, som chef, coach, samtalsterapeut och organisationskonsult. Det som driver oss är att kunna bidra till att utveckla engagerade och hållbara medmänniskor. 

Vår mission är att motivera människor, både privat och i arbetslivet. Att motivera människor till att skapa liv, där den vanliga känslan är att må bra, att vara engagerade och att vilja utvecklas för att nå sina mål!  Vi vill se människor som vill utvecklas och därmed även kunna påverka andra människor omkring sig med sin positiva grundsyn.

Våra Webbkurser. För att möta nya behov från våra kunder, har vi valt att även utveckla ett antal kurser där personer lätt kan genomföra utvecklingsprogram på egen hand via webben. 

Katja Munk Brandt

Karriärcoach, föreläsare & samtalsterapeut 

"Sören Kierkegaards citat; "att våga är att förlora fotfästet en stund, att inte våga är att förlora sig själv" är en livsfilosofi som ligger mig varmt om hjärtat. Även om det inte alltid är lätt att våga, är det genom att våga ta steget utanför vår komfortzon som vi utvecklas. 

Jag har lång erfarenhet som chef inom olika branscher samt som coach och samtalsterapeut. Jag är utbildad beteendevetare med en "Master in Adult Education & HR Development" från Roskilde Universitet i Danmark, Dipl. Samtalsterapeut, Dipl. Stresscoach, Dipl. Mindfulness instruktör med vidareutveckling inom MI (Motiverande Samtal), ACT (Acceptance and Commitment Therapy) samt certifierad på DiSC Beteendestilsanalys och Drivkrafter. 

Johan Brandt

Motivationsdigilog, teamutvecklare & Ledarutvecklare

"Att skapa synliga resultat i komplexa uppdrag och att ta mig an omöjliga utmaningar är det som engagerar mig mest. Att vara lyhörd med ett intresse för relationer, med och mellan människor, att utmana status quo och att ständig söka förbättringar är vad jag brinner för. Målet är att hjälpa kunderna lägga grunden för att uppnå en större organisatorisk social trygghet i verksamheterna, och därigenom skapa fantastiska möjligheter till att uppnå önskade resultat/effekter."

BSc in International Hospitality Management vid EHL-Swiss School if Hospitality Management, Marknadsekonom, Gestaltterapi i Organisation vid Gestaltakademin i Skandinavien. Certifierad i ett antal metoder och verktyg som t.ex. DiSC Analys och Drivkrafter, PXT, Situationsanpassat ledarskap SL I och SLII, Core Qualities, GDQ, Facilitering, Mebook/Teambook m.m.

Samarbetspartners - Ja tack!

MotivationsInstitutet samarbetar med andra konsultföretag som underleverantörer och med underleverantörer i egna uppdrag. 

Vi är bland annat samarbetspartner till www.ensize.com

Katja arbetar som coach och vägledare inom arbetsmarknadstjänsten Rusta och Matcha på Merit Utbildning AB. 

Johan samarbetar med www.move.se 

Vi är alltid intresserade av inspirerande och professionella samarbetspartners.

Varmt välkomna att kontakta oss!