Sluta Älta, Acceptera, Gå vidare

Detta är boken för dig som behöver praktisk kunskap om hur du kan sluta älta gamla händelser, acceptera ditt förflutna och gå vidare i livet. 

Du får möjlighet att växa i ditt förhållningssätt till dig själv och andra människor. Om du går igenom bokens övningar garanterar jag att du kan få mer WOW i livet! Fler små WOW och fler stora WOW i vardagen kan helt enkelt bli en positiv konsekvens av din personliga utveckling. 

Boken är fylld med övningar och verktyg som leder dig vidare i din personliga utvecklingsprocess. 

Bokens övningar är mestadels grundat i ACT, mindfulness, Motiverande Samtal (MI) och psykosyntes. Du kommer även få tillgång till ett antal guidade meditationer, som du kan göra när det passar dig. Meditationerna är hämtade ur psykosynteslitteraturen och anpassade till syftet med den här boken. Meditationerna kan du ladda ner och lyssna under fliken meditationer. 

"Innehållet i boken är på en och samma gång konfronterande, kärleksfullt och helande. Avsikten är att processen ska ha en helande effekt på din själ." 

Just nu erbjuder vi boken till ett introduktionspris på 199:- plus frakt, när du beställer den direkt hos oss, här  katja.brandt@outlook.com

Den finns även att beställa på nätet, både som bok och som E-bok bland annat hos Bokus.

Recension

"Du är the queen of ältande!" När ett av mina barn häver ur sig detta blir det ett av mina bästa incitament att läsa Katja Munk Brandts nyutkomna bok. "En liten bok om att sluta älta, acceptera & gå vidare".Men, frågar sig den skeptiska, funkar det att på egen hand släppa ett problem som tenderar att äta upp en och gå vidare, nå harmoni, bara genom att läsa denna lilla bok? Ja, om man ger sig själv en ärlig chans, då går det alldeles utmärkt. Fast det kräver ett anteckningsblock, det tipsar författaren om. Onödigt, tänker jag initialt. Välbehövligt, ändrar jag mig snabbt till. När jag skriver ner mina tankar blir det nämligen mer på riktigt.

Det finns ett vänligt men även lite uppfordrande du-tilltal genom hela boken. Snälla rader som: "Skriv omsorgsfullt och så vackert du kan.". Men även smått bryska uppmaningar som: "Det är du som väljer!" och "Detta kräver en medveten och resolut handling". Författaren ledsagar mig på detta vis och jag uppskattar ärligheten.

Processen består av tolv steg med korta och koncisa övningar. Samt några guidade meditationer, korta sådana. Anvisningarna är tydliga och framåtsträvande. Som följeslagare finns en fiktiv person, Anna, att spegla sig i. Hennes process innehåller konkreta exempel och även om hennes dilemma inte är alls likt mitt har jag vid flera tillfällen nytta av resonemangen.

Så, fick jag djupare insikter om mig själv genom att läsa boken? Ja, faktiskt. Den som ger sig in i detta rekommenderas dock att inte fuska utan gå grundligt tillväga. Hänge sig åt det. Vilket det definitivt kan vara värt!

Skriv, manar författaren och jag skriver i mitt block. Säg saker högt, manar författaren och jag gör det också. Nöjd med att det funkar. De korta faktaavsnitten ger tyngd och relevans. Kontentan är att jag varken vill svika författaren/coachen eller mig själv.

Marika Rasmusson, Journalist och Författare