Sommaren och första recensionen är här! Nyfiken?

30.06.2022

Yes .... sommaren är här och min första recension på boken :) 

Jag andas in min första semestervecka! Jag har tränat ett par yogapass, fått en skön och djupgående massage, varit i solen, promenerat längs stranden samt tagit årets första havsbad ...... så sköööönt! Nu närmar sig en ny vecka långsamt men säkert. Det blir en existentiell målarkurs på Öland med en av döttrarna. Kroppen och själen mår bra av vilan och tanken på att få tid att reflektera, leva enkelt och få vara kreativ under en vecka på Öland. Varandet och närheten till mig själv blandat med aktiva aktiviteter i lagom mängd med nära och kära ger mig en naturlig paus och ett andningshål från vardagen. Detta är min tid för rekreation samt nya tankar och idéer för kommande året eller åren!  

Vad gör du för att fylla på dig själv med nya dimensioner och tillväxt i sommar? Eller för att komma tillbaka till eller bara landa i dig själv? 

Kanske behöver du sluta älta en händelse eller om en person i ditt liv, acceptera det som har hänt och gå vidare i livet? Att acceptera och aktivt lägga något bakom dig kan ge dig både förnyad energi och mer wow i livet. Läs gärna mer om min nyligen publicerade bok: "Sluta älta, acceptera och gå vidarehär

Just nu kan du beställa boken i alla nätbokhandlare både som fysisk bok och som e-bok. Du kan till exempel beställa boken här eller direkt av mig på katja.brandt@outlook.com

Är du nyfiken och vill läsa en recension innan du beställer boken kan du läsa första recensionen här 

Oavsett hur du väljer att spendera din sommar önskar jag och vi på MotivationsInstitutet dig en underbar och inspirerande sommar.

Mer insikt och livsglädje åt folket!

Soliga hälsningar,

Katja