Hitta "din grej"

04.05.2020

Hitta "din grej"!

Det kan hända att du som situationen är just nu, tvingas byta karriär mot din vilja eller också har du för tillfället tid att reflektera över vad som är "din grej" och hur det ser ut när du mår som bäst.

Vet du vad som är "din grej"? Det där som får dig att känna energi och glädje, får dig att glömma tid och rum. Det där som får dig att tycka att det är så kul att gå till jobbet "på riktigt"!

Om du vill få hjälp att hitta "din grej" så läs mer här.

Jag har själv lagt ner många år på att hitta "min grej". Jag har testat olika branscher, haft specialist- och chefsjobb både i privata och offentliga verksamheter, pluggat vidare och även hunnit starta eget två gånger.

Men jag har nu förstått att det för mig handlar om att vara i ett sammanhang med värderingar och tjänster som jag står för och med möjlighet att skapa resultat tillsammans. Jag vill bidra med att få både medarbetare och kollegor att känna sig delaktiga och inspirerade. Det är vad jag står för och vad som ligger mig mycket varmt om hjärtat! Att hjälpa andra att utvecklas personligt eller i sin yrkesroll är "min grej"!

"Att göra karriär" kan innebära olika saker för olika människor. För oss på MotivationsInstitutet betyder det att du har en roll där du trivs - att du hittar "din grej" helt enkelt.

Det kan betyda att du söker dig till mer eller mindre ansvar, till en ny bransch, till en ny arbetsgivare eller kanske väljer du att börja plugga igen eller starta eget. Det kan även vara en förändring i uppgifter eller befattning på din existerande arbetsplats.

Det kan hända att du som situationen är nu, tvingas byta karriär mot din vilja eller också har du just nu tid att reflektera över vad som är "din grej" och hur det ser ut när du mår som bäst.

Vi brinner för att inspirera och hjälpa andra att hitta "sin grej" och mitt tips till dig är att ta dig tid att hitta det där som får dig att känna energi och livsglädje!

Eftersom det är tuffa tider för många nu och vi alla behöver begränsa våra fysiska möten, erbjuder vi på MotivationsInstitutet vårt digitala karriärutvecklingsprogram med ett uppföljande digitalt coachsamtal till ett mycket förmånligt pris. Du kan även testa ett prova på steg GRATIS!

Anmäl dig här.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information.

Allt gott! 

Vänliga hälsningar,

Katja Munk Brandt

Ps: MotivationsInstitutets rabatt på 1000 SEK gäller till och med 31 maj 2020.