Gratis webbinar 29 april 19.00 Sluta Älta! Acceptera! Gå vidare!

21.04.2021

Våren är här och kanske känner du som jag att det är dags för en vårstädning inombords! Är du en ältare? Känner du igen att du då och då eller kanske till och med ganska ofta ältar händelser mer än vad som är bra för dig? Det kan vara en relation privat eller på jobbet som liksom inte har fått ett bra avslut eller inget avslut alls bara en jätte dålig feeling. Det kan också vara något som bara handlar om dig ..... varför valde du si eller så? Varför sa du inte att bla bla bla älta älta älta..... Jag känner definitivt igen mig. Om saker och händelser inte är avslutade på ett bra sätt eller jag upplever att jag själv eller någon annan har blivit orättvist behandlade, då kan jag älta en stund!

Detta kanske är den största anledningen till att jag tidigare valde att skriva en bok som nu har omarbetats och utvecklats till en webbkurs innehållande bl.a. både Mindfulness och MI (Motiverande Samtal). Själv har jag gått igenom processen en hel del gånger och kan ändå fortfarande behöva påminna mig i vissa situationer. Det är det här med SOAS i Mindfulness som jag har varit inne på tidigare;  att kunna stanna upp - observera - acceptera - släpp/eller svara alltså agera. Rätt så nyttigt i vardagen!

Därför vill jag även bjuda dig på ett GRATIS webbinar som utgår ifrån MotivationsInstitutets webbkurs "Sluta älta! Acceptera! Gå vidare!". Webbinariet är cirka 45 minuter och ger dig en övergripande förståelse för hur du kan avsluta dina ouppklarade problem, sätta punkt och gå vidare i livet med förnyad livsglädje. Med andra ord lära dig hur du kan sluta älta!

Du är varmt välkommen torsdag den 29 april kl. 19:00. Anmäl dig HÄR

Jag hoppas vi ses!

Ps: Du kommer även få möjlighet att ställa frågor till webbkursen "Sluta älta! Acceptera! Gå vidare!"