Årets sista gratis webbinar "Sluta älta! Acceptera! Gå vidare! 

05.11.2021

Nu är det sista chansen för i år att delta på MotivationsInstitutets gratis webbinar "Sluta älta! Acceptera! Gå vidare! Kanske känner du som jag att det är dags för en städning inombords, att du vill avsluta året med att sätta punkt för vissa saker och börja på en ny rulle 2022!

Känner du igen att du då och då eller kanske till och med ganska ofta ältar händelser mer än vad som är bra för dig? Det kan vara en privat relation eller händelser på jobbet som liksom inte har fått ett bra avslut eller inget avslut alls, bara lämnat en jättedålig feeling. Det kan också vara något som bara handlar om dig ..... varför valde du si eller så? Varför sa du inte att bla bla bla älta älta älta..... Jag känner definitivt igen mig. Om saker och händelser inte är avslutade på ett bra sätt eller jag upplever att jag själv eller någon annan har blivit orättvist behandlade, då kan jag älta en stund! Men som tur är har jag lärt mig att sätta punkt och gå vidare.

Detta kanske är den största anledningen till att jag har utvecklat denna webbkursen som bland annat innehåller förhållningssätt och övningar från Mindfulness och MI (Motiverande Samtal). Jag har själv gått igenom processen ett antal gånger och kan ändå fortfarande behöva påminna mig i vissa situationer. Då är det här med SOAS i Mindfulness som jag har varit inne på tidigare; att kunna stanna upp - observera - acceptera - släppa/eller svara alltså agera, rätt så nyttigt i vardagen!

Därför vill jag även bjuda dig på årets sista GRATIS webbinar som utgår ifrån MotivationsInstitutets webbkurs "Sluta älta! Acceptera! Gå vidare!". Webbinariet är cirka 45 minuter och ger dig en övergripande förståelse för hur du kan avsluta dina ouppklarade problem, sätta punkt och gå vidare i livet med förnyad livsglädje. Med andra ord lära dig hur du kan sluta älta!

Du är varmt välkommen fredag den 12 november kl. 12:00. Anmäl dig HÄR

Jag hoppas vi ses!

Varma hösthälsningar från oss på MotivationsInstitutet