Är du taggad inför hösten?

27.08.2021

Är du taggad inför hösten? 

För min egen del är svaret ett klart ja! Jag tror jag vet hur min höst kommer att se ut .... "tror" för att det alltid dyker upp händelser som är oförutsedda. Min erfarenhet är att det mesta aldrig blir exakt som man tänkt sig och just därför kan det vara bra att veta vad man själv önskar sig innerst inne. Vilken riktning man vill ta för att känna livsglädje, utvecklas och ha balans i livet!

Vem vill du vara i framtiden, vilket liv vill du leva, vad vill du jobba med, vad vill du bidra med? Behöver du en stund för dig själv för att bli medveten om din livssituation idag och kartlägga vilken förändring du önskar dig i ditt liv, så är du varmt välkommen att ta del av MotivationsInstitutets gratis material här

Inför denna höst känner jag både ett inre lugn och ett driv på en och samma gång. Kursen "Sluta älta! Acceptera! Gå vidare!" har nått många och vi kommer inom kort att erbjuda ett nytt gratis webbinar. Det känns fint att se att så många är medvetna om att man kanske lägger lite för mycket energi på sånt man skulle må bättre av att kunna lägga bakom, men även att man har en önskan om att gå vidare i livet med förnyad livsglädje. Nytt för i höst är att vi utöver webbkursen och individuella samtal, även kombinerar kursen med gruppcoachning för den som önskar. Vi kommer också erbjuda er som går igenom programmet att gå med i en sluten Facebook grupp.

Nya samarbeten och kurser inom personlig utveckling som ligger mig mycket varmt om hjärtat är under utveckling och mer info om detta kommer under hösten.  

Vi ser fram emot en höst tillsammans med dig och hjälper dig gärna att hitta din motivation, din "grej" eller guidar dig genom processen från att älta till förnyad livsglädje.

Hoppas vi ses under hösten!