Retreats för inre reflektion

Retreats i samarbete med Torekov Hotell

Detta blir en helg med tid för egna tanker och reflektion kombinerat med yoga, spa och god mat. MotivationsInstitutets retreat för INRE REFLEKTION passar alla. Du utgår ifrån där du befinner dig samt ifrån dina egna behov här och nu.

I programmet varvar vi existentiella frågor som var du befinner dig, vart du är på väg samt vad som eventuellt hindrar dig, med hjälp av bland annat meditations- och mindfulnessövningar. Kanske vill du bara landa och reflektera över din vardag eller kanske står du inför stora förändringar i ditt liv. Du guidas genom övningarna men gör dem på egen hand och för dig själv. Du får även materialet med övningarna, så du har möjlighet att fördjupa dig hemma eller senare, om du önskar det. Det kan också vara en god idé att ha med sig en personlig idé- och utvecklingsbok.

Hotellet erbjuder yoga både lördag och söndag morgon för alla hotellets gäster. Eftersom yogan är på morgonen har vi anpassat retreaten, så att alla som vill har möjlighet att delta på yoga, träna, gå en promenad, ta ett dopp eller bara ta det lugnt på morgonen innan uppstart.

Med livserfarenhet, värme och empati kommer jag erbjuda dig total närvaro samt att vara en kompetent och trygg ledare under din retreat. Syftet med helgen är att ta tid till dig själv samt att stanna upp och reflektera över ditt liv.

Se hela programmet och boka här

Varmt välkommen!